Hein & Sønner A/S

Samarbejde

Et samarbejde med Hein & Sønner bygger på ordentlighed, kvalitet og troværdighed. For os er det vigtigt at levere den rigtige kvalitet til det aftalte tidspunkt, samtidigt med vi er fleksible når akutte behov opstår.

Det rette arbejdsmiljø og sikkerheden er vigtige parametre for at kunne levere produkter af høj kvalitet samt holde på vores vigtigste ressourcer – nemlig medarbejderne. Medarbejderne hos Hein & Sønner har alle en høj anciennitet og besidder derved en kæmpe viden, som vi gerne deler med vores kunder for at sikre produktiviteten i vores kunders emner.

Virksomheden startede i 1878 som motorfabrik og har i mere end 140 år leveret kvalitet til tiden.

Kontakt os

Vil De høre nærmere om Hein & Sønner A/S og vore konkurrencedygtige service, så kontakt Martin Stapelfeld​ eller Kurt Stilling på tlf. 86 42 92 66.

Om os

Hein & Sønner A/S har meget stor erfaring med at fremstille kvalitetsprodukter. Firmaet er specialister i spåntagende bearbejdning, og vi behersker alle maskintekniske processer.

Siden firmaets begyndelse i 1878 (som motorfabrik), har vi frem til i dag udviklet os til en moderne fremtidsorienteret ordreproducerende virksomhed.

Kombinationen af erfaring, en god, stabil og dygtig medarbejderstab, orden og ryddelighed betyder, at vi hos Hein & Sønner A/S leverer kvalitet til konkurrencedygtige priser. Planlægning og fleksibilitet har en høj prioritet hos os, og derfor er vi i stand til at tilbyde stor leveringssikkerhed kombineret med korte leveringstider.